Year of Silence

Kollar EU Turken på SOn, spännande. Eftersom jag inte är politiskt insatt överhuvudtaget så fattar jag inte så mycket. Bryr mig inte för mycket heller to be honest.

Efter lektionen blir det fika med Ida, Mollie och Patrik, mysigt faktiskt :)
Snart gör jag ett avgörande val för min framtid. Nämligen individuella valen inför 2an. Jag har bestämt mig för att välja Foto som huvudkursen och Film & Tv som andra. Ska också välja Mode-Design som en kurs. Ska bli jätte kul faktiskt. Älskar kläder så att få lära mig göra mina egna precis som jag vill ha dom ska bli spännande och givande.
Jag är faktiskt supernöjd med mitt liv för tillfället! Har universums finaste vänner och min mamma är bäst. Ska bara lära mig att fortsätta leva såhär, men det ska nog inte bli något problem. Alla har sina dåliga dagar men det är bara att försöka släppa dom och fokusera på de bra. Eftersom dom är de väsentliga, de som faktiskt är de avgörande för att ha ett bra liv.

Fokusera på de bra dagarna, allt bra som finns runt omkring dig. Lär dig att hantera det dåliga på ett sätt som underlättar för dig själv att må bra. Uppskatta det du har, och låt dina närmsta veta att du tycker om och bryr dig om dom.

Make room for happiness 

Så lyssna nu på vad tant Bernice har sagt!
Püss på er gullungar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0