Allting tog slut så fort, ni är fina kom ihåg det

Sitter i min ensamhet och saknar folk. Träffade massvis med nya fina människor igår, minnen för livet säger jag bara! Usch, känns så hemskt att tänka att vi kanske inte träffar dom igen, DET är jobbigt :( Dom sa dock att dom förmodligen skulle hit relativt snart igen, vilket jag verkligen hoppas!

Tog massa bilder igår och tänkte visa er några, enjoy!
Whiteboard tavlan var mycket omtyckt!
Chillin' backstage! Ali, Tommy, Dean - Archetype
Tidsfördriv=rullstolsrace backstage! Nate - Archetype

Närke represents! Filip - On The Edge Of Forever

På scen, lirar galet! Tommy - Archetype

Tommy, Bean, Dean - Archetype

Tommy, Bean, Dean - Archetype

Så underbara killar, kommer sakna dom massvis!

Over all så var min lördag hur fin som helst! Mycket stress fram och tillbaka, men det var det värt :)
Ja herregud, det är inte varje dag man bokar ett grymt band från England och får chilla med dom hela dagen. Men dom var verkligen guld värda, så förbannat fina killar hela bunten :) Blir absolut att boka dom till sommaren så vi får träffa dom igen :)
Alla minnen, kommer aldrig glömma denna dagen. Det var så otroligt fint, alla skratt vi har delat, allt var så overkligt yet so wonderful. 

Jag tänkte sova nu, saknar Daniel massvis, mest av allt faktiskt. Skulle inte tacka nej till att ha honom här, även om han kittlar mig, retas, tar all plats i sängen, tvingar mig göra kaffe till honom på morgonen och pratar i sömnen osv. För det är just det som är så mysigt. Att få ha någon vid sin sida att ta hand om, som tar allt plats och allt täcke, som pratar i sömnen och som man kan gå till för att få känna den där känslan av trygghet.
Anyhow, ska torka tårarna och sova, för då går det snabbare tills jag får se hans vackra ansikte, känna hans läppar mot mina och hans armar runt min midja. Jag faller, det är en sak som är säker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0